Nastavitve piškotkov
 

Klet je prav gotovo jedro naše kmetije. V celoti je pod zemljo, kar nudi izvrstne pogoje za kvalitetno predelavo grozdja in optimalno, naravno zorenje vina. Klet je v celoti sodobno tehnološko opremljena. Razdeljena je na dva dela: v prvem delu, opremljenim z posodami iz nerjavečega jekla, strogo nadzorovanih s centralnim hladilnim sistemom, poteka vinifikacija in zorenje svežih, mladih vin, v drugem delu pa je poleg skladišča za stekleničena vina prostor za hrastove sode različnih velikosti, v katerih zorijo kompleksnejša rdeča vina z velikim potencialom za staranje. Ta vina so nefiltrirana in pridelana le v najboljših letnikih.

Pri pridelavi in donegovanju vina uporabljamo naravne metode (hlajenje) in minimalne posege, da vina ohranjamo naravna, s tipičnimi lastnostmi posameznih sort in močno izraženim terroirjem. Vinom omogočamo, da se razvijajo po naravni poti brez grobih posegov in dodatkov.